Årets hold i Premier League

Haaland, van dijk, Manchester City, Liverpool
Leicester, United Kingdom – JULY 30 : Manchester City’s Erling Haaland and Liverpool’s Virgil van Dijk during The FA Community Shield match between Manchester City against Liverpool at King Power Stadium, on 30th July , 2022 at Leicester, United Kingdom. (Photo by Kieran Galvin/DeFodi Images via Getty Images)

Vi er næsten ved vejs ende med denne sæson af Premier League. En mindeværdig en af slagsen, hvor Arsenals genopstandelse, og fald, fyldte en del, ligesom Haalands vilde rekorder, suveræne Newcastle, Klopps problemer, Tottenhams-trænere, Evertons krise og Big Sam hver fik spalteplads i sæsonen, der gik.

Men hvem fortjener egentlig de mest hædrende omtaler? Eller sagt på en anden måde – hvem fortjener en plads på årets hold i Premier League?

Vi har hver især her på redaktionen hos The Manager leveret vores bud på de 11 bedste sat op i en 4-3-3-formation. Meld gerne ind om du er enig/uenig i vores valg.

Årets hold i Premier League

Målmand

Der var lidt uenighed om, hvem der fortjener pladsen mellem stængerne. Er det Newcastle Pope, der står for ligaens næstbedste defensiv? Har Ramsdale i store dele af sæsonen holdt Arsenal inde i mesterskabskampen? Eller skal vi i stedet kigge mod Brentford, hvor Raya ikke får den kredit, han muligvis fortjener?

Forsvar

Trippier har fuld plade hos alle tre og sætter sig på højre backen, mens Zinchenko er foretrukne valg hos både Lisberg og Sorgenfri. Den store tvivl breder sig dog i midterforsvaret, hvor Saliba, Dias, Silva, Dunk, Stones og Botman alle kan komme i spil.

Midtbane

Som sådan er der fuld enighed her. Rodri og Ødegaard skal naturligvis på, og det samme skal De Bruyne, selvom to fra redaktionen har flyttet ham lidt højere op på banen for at få plads til enten Declan Rice eller Casemiro.

Angreb

Postionen som nier krævede ikke mange gennemtænkninger, for det kunne selvfølgelig ikke være andre end Alf Inges søn. Haaland blev lidt latterliggjort i Community Shield mod Liverpool, men siden da er det kun nordmanden, der har kunne grine, når han har hamret kasser ind og slået den ene rekord efter den anden. Spørgsmålet er i stedet, hvem han skal flankeres af. Rashford har haft sin bedste og mest stabile sæson for Manchester United, Saka var i efteråret måske en af Premier Leagues bedste spillere, Salah har scoret 19 gange for et ellers lidt ustabilt Liverpool-hold, mens ingen vel nogensinde vil glemme Isaks assist mod Everton (også selvom den i sidste ende ikke blev godkendt som en assist.)

Hvilket af de tre udgaver af årets hold i Premier League er du mest enig i? Og har vi helt glemt nogen i farten? 

Søren Sorgenfri
Jakob Genz
Nicolai Lisberg


We will be happy to hear your thoughts

Tilføj kommenar

The Manager
Logo
Shopping cart