Bayern og Harry Kane siger mest om medierne

Tottenham

Foto: Kondoruk-Dreamstime.com_

Normalt kaster vi os ikke over rygter, men lige denne her omgang bølgetoppe og hvidt skum på det digitale ocean tager vi med.

Harry Kane til FC Bayern. Næste sommer.

Pip

Det pip har fået sociale medier og ikke mindst mere etablerede medier med kløe i kliktarmen til at brage overskrifter afsted på den.

I sidste uge tonede FC Bayern ellers det link godt og grundigt ned og afviste enhver form for dialog, men det har altså ikke holdt spekulationerne tilbage. Når først rygter fænger, så er det som at stoppe Vesterhavet med de bare næver.

Tyske Sky og en journalist her er overbeviste om, at FC Bayern godt kunne tænke sig at skrive med Harry Kane næste sommer.

Vished

Det er så blevet til, at FC Bayern med ’sikkerhed’ allerede har drukket kaffen og taget snakken med Kanes repræsentanter om en mulig transfer til sommer. Heraf er forskellige engelske eksperter ude med melding om, at de har en ’wee’ fornemmelse for, om Kane bliver eller ej.

Kahn og Nagelsmann har for måneder siden talt om perspektivet i en angriber som Kane, hvilket Antonio Conte omgående gav en bredside som mangel på respekt.

Redelighed

Det er ingen hemmelighed, at Tottenham ønsker at forlænge med Harry Kane, der har kontrakt til 2024, og hvis Bayern skal tale med Kane, så skal de først have tilladelse fra Spurs under de nuværende kontraktregler. Det er meget svært at forestille sig Levy har taget telefonen og sagt ’Sure mate. Det er cool med os. Bare snak med ham.’ Hvis et sådan opkald fra Sydtyskland har fundet sted, så har Levy nok mere bedt om at hænge på. Hvorefter han er gået ned til Tottenham High Street. Skrevet et stort 1-tal med kridt og derefter så mange nuller bagefter, som han kan indtil han bakker ned i Themsen og få våde pæne sko. Derefter har han taget et billede og sagt: ’Det er prisen’.

Med Conte ved roret bevæger Tottenham sig en vej – det er op. Harry Kane spiller en helt central rolle i den proces.

Hønsefjer

Kane bliver 30 år næste gang. Det er efterhånden svært at se ham skifte til en anden engelsk klub, efter Manchester City hentede Erling Haaland. Udlandet? FC Bayern betaler ikke den slags penge, som Tottenham vil forlange. Reelt er der kun Paris SG og Real Madrid, hvoraf vi vel kun reelt kan forestille os et bud fra sidstnævnte.

Så rygtet om Kane og FC Bayern er mere end et udtryk for den moderne fodboldmedievirkelighed, hvor halvsagte, halvbagte halve rygter bliver til en ’sandhed’.

Men så blev trafikken reddet den dag. Og dagen efter. Af den berømte hønsefjer.

The Manager
Logo
Shopping cart