Bland dig i debatten og giv dit bud på hvad der er i vejen med Liverpool?

Liverpool

Foto: Jakob Genz

Samtlige iagttagere, fan eller ej, af Jürgen Klopp og co., synes at være nogenlunde rørende enige om, at Liverpools Premier League-sæson indtil videre ikke sådan rigtig har været noget at råbe alt for højt hurra for.

Hvis ikke alle, så i hvert fald rigtig, rigtig mange, synes dog fortsat at være overraskende rygende uenige om, hvor slem det rent faktisk står til, og hvad den nuværende situation, der alt andet end lige står i skærende kontrast til business as usual, skyldes, og nå ja, hvem der har ansvaret.

Og det er såmænd lige som det skal være. Alle har jo ret til at have deres mening, ligesom alle har ret til at sige den højt.

Og ja, selv her på The Manager trives enigheden om at være uenig i bedste velgående.

Letkøbt

Således skrev The Managers redaktør, Søren Sorgenfri, i går en faktabaseret artikel, der forklædt som en optakt til Liverpools kamp mod Brighton, der som bekendt endte 3-3, mest af alt var et velargumenteret og nuanceret indspark til diskussionen om hvorvidt Liverpool er i krise eller ej.

Sorgenfri indleder med at sige, at brugen af ordet krise om Liverpools nuværende situation selvfølgelig ligger lige til højrebenet, men skynder sig også at understrege, at ordvalget sørme også er letkøbt.

Altså, lige præcis det ordvalg, som undertegnede i den grad har været flittig bruger af i stort set samtlige af de mange, mange artikler, som jeg har produceret med fokus Liverpool, hver eneste uge siden sæsonstart.

Træthed, skader, Klopp eller…?

Men den interne uenighed på The Manager-redaktionen begrænser sig selvfølgelig ikke kun til hvorvidt Liverpool er i krise eller ej.

Vi diskuterer nemlig også – ligesom man gør alle andre steder, hvad end det er på Twitter eller Facebook, på pubben eller på arbejdet, rundt om spisebordet eller henne i sofaen foran fjernsynet – hvad grundene til Liverpools nuværende sitation rent faktisk er.  

Og her bliver det for alvor mudret.
 
For skyldes Liverpools alt andet end lige skuffende sæsonstart en helt almindelig – og ganske menneskelig – mæthed og træthed blandt en flok spillere, der i årevis og på umenneskelig vis har knoklet en vis legemsdel ud af bukserne samtidig med at de har præsteret at spille fodbold på et til tider overjordisk niveau?
 
Eller skyldes det situationen simpelthen bare at Liverpool har spillet på den samme måde i årevis, og dermed er blevet læst og gennemskuet af rigtig mange modstandere?
 
Eller skyldes det klubbens mange skader, klubbens få sommerindkøb, eller måske noget helt femte, sjette, syvende, ottende eller niende, hvilket i øvrigt er den plads som Liverpool pt. indtager i Premier League?
 
Og hvem er ansvarlig? Er det kun Klopp?
 

Byd endelig ind!

Det umiddelbar svar på de mange spørgsmål er måske ‘lidt af det hele’, hvilket vi, som sagt, her på The Manager dagligt diskuterer på vores redaktionsmøder.
 
Men The Manager vil rigtig gerne høre fra dig og få lige præcis dit bud på hvorfor Liverpool befinder sig i den situation, som Liverpool – krise eller ej – pt. befinder sig i? Og ja, kom endelig også med eventuelle løsningsforslag.
 
Du kan skrive både det ene og det andet i kommentarfeltet nedenfor, hvad end du læser med fra hjemmeside, fra Facebook eller Twitter.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
 
 
We will be happy to hear your thoughts

Tilføj kommenar

The Manager
Logo
Shopping cart