Denne statistik er dyster læsning for Wolves

Foto: Peter-Kovac-Dreamstime.com_

Det hold der ligger sidst i Premier League juledag rykker som regel ned. Det siger statistikken. Og det er naturligvis gravkammerdyster læsning for Wolves.

Så kan Wolves argumentere for deres sag med trænerskifte, klar til indkøb og skadede spillere på vej tilbage og alt det der.

Men det er lidt som, da tørlagte Dynamit Harry rystende af abstinenser tvinger Egon Olsen til at vælge mellem ham og de kolde bajere på bordet. Hvortil Olsen uden tøven svarer ’Nå, men så farvel Harry’.

Undtagelser

Tre hold er lykkedes med at snyde julespøgelset i Premier Leagues 30 sæsoner; WBA i 2004, Sunderland i 2013 og Leicester i 2014.

En trio der alle lå sidst, da kalkunen blev serveret, men som alle tre reddet på et hængende hår med forskellige udgaver af ’the great escape’.

Bryan Robsons WBA overlevede på allersidste spilledag. Gus Poyet trak langsomt, men sikkert Sunderlands sorte katte over stregen. Og sæsonen efter så Nigel Pearsons Leicester rykkede fra bund til 14. plads over sæsonens sidste håndfuld kampe.

Tæppefald

Tre gange er det tilmed sket, at de tre hold der gik ind til Boxing Day runden placeret under stregen alle sammen blev der.

Senest i 2020/21-sæsonen, hvor Fulham, WBA og Sheffield United alle tre rykkede ned.

Er det så ikke bare curtains for Wolves? Nej! For denne sæson er anderledes.

Der er nemlig kun spillet 15 runder på grund af den VM-pause, der dumpede ned midt i sæsonen. Wolves har altså 23 spillerunder endnu til at klare frisag. Tilmed med blot fire point op.

Der er altså ingen grund til at hente gravøl endnu. Så bare sæt dig ned, Harry. 

The Manager
Logo
Shopping cart