Fælder Leicester City?

Leicester

Foto: Mohamed-Ahmed-Soliman-Dreamstime.com_

Der er noget i luften omkring King Power. En fornemmelse af en overraskelse i lørdagens tidlige kamp. Leicester hjemme mod Manchester City.

Oddset på hjemmeholdet er dykket ganske meget. Ikke mindst på grund af usikkerheden om, hvorvidt Haaland spiller eller ej. Og så fornemmelsen af bananskræl. Skal City falde af cyklen et sted, så kan det meget vel være hos Rodgers’ omstillingsraketter.

Rolig

Der har ikke været udtalelser, der signalerer overgivelse på forhånd trods den sløje sæsonstart. Eller snak om fyring af Rodgers. En rolig uge med andre ord.

The Foxes går tilmed indtil kampen efter en forrygende kamp mod Wolves – et internt Midlands opgør der faldt ud til Leicesters fordel med 4-0.

Det har klædt Leicester at slå over i en mere tydelig 4141. Faes i centerforsvaret træder mere og mere i karakter som ny styrmand (Leicesters gode forbindelse til belgiske Tielemans’ agentlejr sendte landsmanden Faes i retning af Leicester) og en midtbane med Barnes, Tielemans og Maddison kan gøre ondt på alle. Vardy tilmed fra start formentlig. Veteranen er altid et bæst mod netop Manchester City.

Christmas

Med tanke for Manchester Citys styrke så er gæsterne naturligvis favoritter, men Leicester ligner et hold med en chance. Og mere end Lloyd Christmas i Dum & Dummere: ’So you are telling me there is a chance..’. Leicester begynder momentvis til trods for sommerens horror-transfervindue at ligne Brendan Rodgers’ Leicester igen.

Det er også nødvendigt. Ikke kun til dagens opgør. Men på den lidt længere bane.

Der er tre kampe tilbage før VM-pausen. Tre kampe der vil afgøre en god del for Leicester. Efter City venter kampe mod Everton og West Ham. Hold der skal overhales, hvis man er Leicester. Gør de det, så kan de gå på lang julepause i top-10 formentlig.

Ro

Det vil give ro på. Ikke mindst i forhold til at planlægge de kommende vinduer og ikke mindst sende signaler til Tielemans og Maddison. Rolig nu gutter. Vi rykker ikke ned. Så Maddison – hvis du gider droppe flirten med Newcastle? Tielemans – ny kontrakt? Hvad siger du til det?

Omvendt. Så er det tre kampe, der kan sende Leicester ned under stregen igen, hvis de snubler. Og så bliver VM-pausen så lang og urolig som en lørdag aften i Mordor.

Så spørgsmålet på King Power er ikke kun, om Leicester kan fælde giganten. Men hvilket Leicester vil vi se de næste tre kampe.

The Manager
Logo
Shopping cart