Godmorgen Premier League – Det skriver pressen!

Dagens aviser. Foto. Kondoruk Dreamstime.com

Det er tirsdag og den sportsinteresserede del af det engelske medielandskab er stadig domineret af The Lionesses. 

Men til trods for, at begejstringen over det engelske kvindelandsholds EM-triumf fra i søndags, forståeligt nok, ingen ende vil tage, så har diverse sportsredaktører alligevel sneget lidt Premier League-stof ind i spalterne.

Spørgsmålet

Vi starter hos The Guardian, der stiller spørgsmålet om hvorvidt Liverpool kan klare sig uden Sadio Mané, som Liverpool som bekendt solgte til Bayern München tidligere på sommeren. Et spørgsmål, som The Manager sjovt nok har et svar på senere i dag, hvor vi bringer en artikel om Liverpools nyindkøb Darwin Gabriel Núñez Ribeiro.

The Guardian citerer også Premier Leagues øverstkommanderende, Richard Masters’, bakspejlsreflektioner angående hvorvidt Roman Abramovich’ ejerskab af Chelsea FC egentlig har gavnet Premier League ry, ligesom Masters indrømmer, at udenlandske ejere af engelske klubber i det hele taget er en challenge.

Og apropos Chelsea, så melder The Guardian også, at Todd  Boehly og co. forsøger at overhale Manchester City indenom i jagten på Brightons venstre back, spanske Marc Cucurella.

Håbet

Det samme skriver The Telegraph, der i øvrigt også er sprunget med på Richard Masters-vognen, men som også kan melde, at Liverpool arbejder hårdnakket på at tilbyde Diogo Jota en kontraktsforlængelse.

Og igen, apropos, så byder The Independent, udover deres bidrag til den kollektive fejring af The Lionesses, også på lidt transfer-snak, nemlig i form af nyheden om, at Newcastle nægter at opgive håbet om at hente James Maddisson i Leicester og bringe ham til St. James’ Park.

VAR

Sidst, men ikke mindst, så byder rundturen rundt i det engelske landskab på et stop hos The Times, der har nyt fra VAR-fronten, hvilket går på, at Premier League – med føromtalte Richard Masters i spidsen som talerør – ønsker større gennemsigtighed i forbindelse med VAR-kendelser, og at dette skal ske ved at offentlige lydoptagelser af dommernes snakke med folkene VAR-vognen. Vel at mærke efter slutfløjt.

Og det var alt, fra hvad denne morgenbriefing havde at byde på.

The Manager
Logo
Shopping cart