Harry Kane kunne spille for Burnley

Transfer

Harry Kane – ville han pynte i en Burnley trøje? Foto. Cosmin Iftode Dreamstime.com

Sean Dyche kan være på vej tilbage til et job i Premier League. Den rødmossede englænder der fik Burnley til at slå over egen vægtklasse i en håndfuld sæsoner indtil nye amerikanske ejere kom til og kørte The Clarets ned over stregen er pt. arbejdsløs.

Midlands

Han sættes dog i forbindelse med både Nottingham Forest og Leicester.

Førstnævnte meldes stadig tilfredse med Steve Cooper, men omfanget af investeringer versus smertefulde nederlag til medoprykkere går ikke hånd i hånd ret længe på City Ground.

Dyche vil være perfekt til rollen.

Leicester er som bekendt kommet grusomt fra start med blot et point og store nederlag til følge.

Dyche kan være manden, der kan træde til og sy en kontrabaseret struktur sammen, hvis Brendan Rodgers får sparket. Leicester og Nottingham mødes i næste kamp.

Men indtil da kan vi lige gør holdt ved Sean Dyche.

Podcast

Han medvirkede forleden i Ben Fosters Podcast, hvor han fortalte om sin strategi med at udse sig forsømt talent i større klubber. Hente dem til Turf Moor, gøre dem til profiler og sælge igen. Som f.eks. Michael Keane. Men også Mee og Pope blandt andre er fra den skabelon.

I 2014 ringede Sean Dyche til Tim Sherwood, der var manager i Tottenham. Spurs havde en lovende ung angriber løbende rundt, men langt fra spilletid på førsteholdet. Her huserede Soldado og Adebayor.

Dyche ville gerne vide, hvad unge Harry Kane mon kostede.

Sherwood lovede at vende tilbage. Det gjorde han og gav Dyche arbejdsprisen syv millioner pund.

Den var værre. Dyche havde nemlig kun tre millioner at handle for, men forsøgte at få bestyrelsen til at hæve puljen og give ham syv millioner til at hente den unge angriber. Dengang kørte Burnley en stram økonomisk politik, og Dyche fik afslag på sin forespørgsel.

I dag er Spurs fans over hele kloden formentlig ret glade for, at Burnley ikke var in the money i 2014.

The Manager
Logo
Shopping cart