Hvem skal du vælge til dit managerhold i Premier League?

Tema

Vi har på The Manager sat vores hold til den kommende sæson. Grafik: Holdet.dk

Premier League sæsonen står for døren, og det er tid til at få svar på en masse af vores spørgsmål. Bliver Erling Haaland en succes med det samme hos Manchester City? Er Arsenal modne til top 4? Og hvordan går det Christian Eriksen i Manchester United?

Men det vigtigste spørgsmål er selvfølgelig, hvem der er Premier Leagues bedste manager. Vi har oprettet en pulje hos holdet.dk, hvor I kære læsere har mulighed for at give Pep, Klopp, Tuchel, Frank og alle de andre baghjul.

Vi på The Manager giver her vores bud på en startopstilling hos Holdet.dk. til den kommende Premier League sæson. For en god ordens skyld gør vi opmærksom på, at spillerne er valgt ud fra, hvordan de vil klare sig i hele efteråret og ikke kun de første par kampe. Vi har valgt en 3-5-2-formation, og dyre priser samt Pep Guardiolas rotationsprincip har i første omgang fået os til at se bort fra Manchester City.  Til gengæld er der fidus til Arsenal og Newcastle.

Hop øje med vores Facebook og twitter, hvor vi vil udlodde en række Guldhold+ (værdi 89 kroner) i de kommende dage.

Tilmed dit managerhold til vores gruppe

Navn på gruppe: The Manager – efterår 2022

Målmand

Nick Pope, Newcastle (4 mio)

Den tidligere Burnley-keeper har deltes om pladsen med Dubravka i træningskampene, men pilen peger fortsat hen imod, at han skal være førstevalg i Newcastle. Bliver han som ventet det, så er 4 millioner en ganske fin pris. Newcastle har styrket defensiven, og selvom der også i foråret var store nederlag (5-1 mod Spurs og 5-0 mod City) så blev det også til syv clean sheets i de sidste 18 kampe.

Forsvar:

Kieran Trippier, Newcastle (3 mio)

En skade holdt ham ude af store del af foråret, men han nåede alligevel at score to gange i blot seks kampe, og da han var i Atlético Madrid, var han i store perioder ligaens bedste højreback og med masser af assist ud for sit navn. Han er nu klar igen, er god på dødbolde, og så ligner Newcastle et forbedret hold, hvis de kan tage formen fra foråret med ind i den kommende sæson. 

Davinson Sánchez, Tottenham (3 mio)

Der er hård konkurrence om pladserne i bagkæden hos Spurs, der har forstærket truppen med Lenglet denne sommer. Også selvom onde tunger i Catalonien måske ikke vil kaldet franskmanden for en forstærkning. Sánchez spillede ikke meget i sidste sæson, men han fik de sidste tre kampe fra start, og han er begyndt inde i venskabskampene indtil videre, hvor Conte har stillet med noget, der minder om stærkeste opstilling. I en treback kæde skal der nok blive brug for Sánchez, og så er han billig.

Trent-Alexander Arnold, Liverpool (5,5 mio)

En halv million dyrere end kollegerne Van Dijk og Robertson, men det kan han også sagtens vise sig at være værd. Nogen fidus er der nok næppe tale om, for de fleste vil kigge den offensive højre backs vej, når holdet skal sættes. Der kommer et væld af assist fra hans side, og mon ikke vi når op på et tocifret antal igen, som det har gjort sig gældende i tre af de seneste fire sæsoner?

Midtbane:

Bukayo Saka, Arsenal (6 mio)

Den unge kantspiller bliver hele tiden bedre. I sidste sæson scorede han 11 gange og lagde op til yderligere 7 for et Arsenal-hold, der var meget svingende. I år har The Gunners handlet flot ind, Arteta virker endelig til at have ’sit’ hold på plads, og det kan betyde en mere stabil sæson fra deres side af. Selvfølgelig med Saka som omdrejningspunkt i offensiven.

Martin Ødegaard, Arsenal (4,5 mio)

Måske falder vi i den klassiske fælde her med endnu en Arsenal-mand på holdet, men det ser altså lovende ud for The Gunners. Ødegaard er blevet skudt meget i skoene siden skiftet som ganske ung til Real Madrid, men det er altså en rigtig dygtig spiller, som også har fået en stor rolle i klubben, hvor han var anfører hen mod slutningen af sæsonen, og netop også er blevet gjort til permanent mand med armbåndet af Arteta. Der kunne godt komme flere mål fra hans side, men han er involveret i meget og til en rigtig fin pris.

Harvey Elliot, Liverpool (2,5 mio)

Der skal bruges penge lidt længere fremme, så vi ved godt, at vi her har med en spiller at gøre, der næppe spiller fra start i særlig mange kampe. Men han har fået fint med spilletid i venskabskampene, og Klopp er ikke bange for at vise tillid til sine unge spillere. Og så er det en af de spillere, der meget vel kan lukrere på, at der i den kommende sæson kan foretages fem udskiftninger i Premier League. Det bør alt andet lige kaste flere minutter af sig til unge Elliot.

John McGinn, Aston Villa (3 mio)

Valget stod mellem ham og Declan Rice, der er en halv million dyrere. Vi ser ikke den store forskel på West Ham og Aston Villas styrke i den kommende sæson, men McGinn har indtil nu vist sig mere målfarlig end Rice. I sidste sæson blev det således til tre mål og fire oplæg for skotten, der dog har den ikke uvæsentlige ulempe, at han rager en del gule kort til sig. Han er med på yderste mandat, men vi søgte en spiller, der er fast mand for et hold i den bedre halvdel af tabellen og til en overkommelig pris.

Ryan Sessegnon, Tottenham (3,5 mio)

Det kræver nok lidt en forklaring. For hvorfor vælge en mand, der blot spillede 17 gange og med kun to oplæg til følge i sidste sæson? Fordi han spillede de sidste seks fra start og også har fået fint med spilletid i optakten. Det er primært som wingback, at han gør sig, men buddet herfra er, at han kommer til at være mere involveret i mål end i sidste sæson. Talentet har været kendt længe, og dette kan meget vel være sæsonen, hvor vi ser det foldet ud.

Angreb:

Harry Kane, Tottenham (8,5 mio)

Den engelske landsholdsanfører havde en, for hans standarder, skidt sidste sæson med blot 17 mål i ligaen, så hvorfor vælge ham kontra eksempelvis Haaland? Prisen har en del at sige, da han er 1,5 mio billigere end nordmanden, og så sluttede Kane faktisk rigtig fint af, da 13 af hans scoringer blev sat ind i anden halvdel af sæsonen. Der har været lidt rygter om et skifte til Bayern, men ikke på samme måde som i sidste sæson, hvor City længe var inde i billedet, hvilket muligvis forstyrrede Kane i efteråret. Vurderingen herfra er, at Kane igen er et godt bud på en Premier League topscorer.

Gabriel Jesus, Arsenal (6,5 mio)

Salah og Haaland med flere kan med rette føle sig forbigåede, men vi er nødt til at tænke lidt økonomisk. Brasilianeren røg til Arsenal denne sommer, og her er han udset en nøglerolle modsat tiden i City, hvor han ofte måtte tage til takke med en plads på bænken. Kan han blive en potentiel ligatopscorer, nu hvor han spiller fast? Det er der god grund til at tro på. Han har scoret flittigt i klubbens venskabskampe, og han bliver i Arsenal serviceret af et par dygtige folk, så han skal nok komme frem til sine muligheder. 

The Manager
Logo
Shopping cart