Kampen på Goodison er så vigtig for Ten Hag

Manchester United

Foto: Kayintveen-Dreamstime.com_

Der er et stort kabinet af eksperter i engelsk fodbold. Typisk tidligere fodboldspillere som ikke rigtigt kom i gang med andet efter fodbolden og gerne vil opretholde en behagelige livsstil.

Den tidligere Manchester United-back og franske landsholdsspiller Patrice Evra er i dag blandt andet klummeskribent for trafikavisen Metro.

Surmuleri

Op til Manchester Uniteds møde med Everton skriver han, at der er en voksende utilfredshed med Erik ten Hag i spillertruppen. At Ronaldo surmuler – det ved vi. Det beskrives igen og igen og med små detaljer fra træningsbanen, der indikerer, at der er tale om enten den ene eller anden lejr bevidst lækker til X og Y avis i magtkampen mellem superstjerne og træner.

Evra skriver, at Erik ten Hags udtalelser om spillernes indsats i 6-3 nederlaget til Manchester City har skuffet i omklædningsrummet.

Vinkelsliberi

Den slags klummer skal man altid holde ud i strakt arm. Man ved ærligt talt ikke, om sådanne vinkler er mere eller mindre fri fantasi. Dog skal man i tilfældet Evra ikke google rundt ret længe for at finde folk i franskmandens netværk, der enten er at finde i Manchester United eller har stærke relationer til klubben. Så måske kan han faktisk godt vide noget her. Ikke mindst set i lyset af skriverier i andre aviser i den forgangne uge. Det har altid været en gylden om end uskreven regel, at skadede spillere bliver som en del af truppen med fast gang på træningsanlægget. Hvilket hollænderen angiveligt selv har understreget overfor spillerne også gælder med ham som boss. Det har derfor – igen angiveligt – vakt undren, at han har tilladt skadede Harry Maguire at tage til Portugal på en miniferie for at komme lidt væk fra kritikken i det engelske.

Måleri

En klumme som Evras er naturligvis mest af alt underholdning til fodboldfolket på farten i den offentlige transport i London. Det er ikke en målestok for ret meget, men Evras pointer er alligevel interessant.

Efter derbynederlaget der kom efter en stribe af fire sejre, så er det pinedød nødvendigt og vigtigt for Erik ten Hag at hans mandskab kommer med en reaktion mod Everton søndag eftermiddag. For at vise at okay. Måske er man ikke på omgangshøjde med Manchester City, men efter en enlig svale som det nederlag, så arbejdes der videre mod målet nemlig top-4. Med i den kalkule er bestemt ikke medregnet i nederlag til Everton.

Patrice Evra skriver i øvrigt, at han forventer Manchester United taber kampen. Med andre ord ved vi efter i dag om Evra også er spåmand. Eller om Erik Ten Hag har styr nok på sine tropper til at tage tre point på Goodison mod et Everton-hold, der er ’hold fortet, løb kontra bagefter’ svære at spille mod, hvis ikke man er villig til at levere det hårde arbejde. Kampen vil fortælle os om den villighed til at løbe for hollænderen er til stede.

The Manager
Logo
Shopping cart