Kampskrift!

Foto.-Charnsitr-Dreamstime.com_

Derfor skriver vi om Premier League. Vi kan faktisk ikke lade være.

Det lyder så dejlig militant ikke? Det er det nu ikke. Det handler om fodboldkampe. The Manager er et forsøg på at give fodboldjournalistikken og Premier League dækningen på dansk lidt mere krydderi.

Med analyser og vurderinger af kampe, resultater, udviklinger og tendenser. Ikke med romanlange tekster, men lige til et par minutters take på en given udvikling i Premier League.

Dybde

De fleste danske fans, hvor pulsen slår ekstra hurtigt for et favorithold, læser om hjerteklubben på engelske sites. Derfor er den primære danske dækning af Premier League forbeholdt telegramformatet. Kort, præcist og med en rubrik der klikker.

Vi er hverken for eller imod den udvikling. Vi tilbyder bare noget andet. En anden topping på din daglige portion Premier League. Til at begynde med damper vi stille og roligt af sted, men i takt med flere skribenter kommer med ombord, så øger vi volumen. Ikke mindst på skribenter dedikeret til netop én klub, hvor denne skribent har særlig indsigt og fanforhold.

Spillet i kulisserne

The Manager navnet er valgt, fordi vores fokus oftest vil være fra trænerbænken eller kulisserne. Sjældent hvad X eller Y spiller har postet på Instagram, eller hvad dagens rygtesovs nu lige smager af.

At vi har valgt at starte ud i sommerferiens behagelige tempo, betyder også, at vi ikke for alvor åbner for hanen før til august. Så tag juli måneds tekster som en lille forret. Vi håber, det smager af mere!

God kamp!

Søren Sorgenfri

Nicolai Lisberg

Jakob Genz

Ps. Vi ved godt, at sitet ikke helt spiller 100 procent endnu. Vi arbejder på sagen, men kunne bare ikke vente længere.

The Manager
Logo
Shopping cart