Serie A

Seneste nyhedsindlæg om Serie A

Læs seneste nyheder fra serie A og deltag i debatten herunder

Gustav Isaksen er begyndt inde i Lazios seneste tre kampe, men kan en skade være med til at sætte ham tilbage i jagten på gennembruddet?

Milan har problemer med at score mål. Det kostede dem formentlig videre deltagelse i Champions League. Er Francesco Camarda håbet?

Max Allegri har i to år med Juventus haft en sær defensiv tilgang til spillet. Ændres på det i topkampen mod Inter søndag aften?

Rudi Garcia er fyret i Napoli, og nu er det igen op til Walter Mazzarri at genrejse Napoli og få gang i Jesper Lindstrøm.

Skæbneuge for det italienske landshold, der i kampene mod Nordmakedonien og Ukraine skal sikre sig adgang til EM 2024

Fiorentina hader Juventus mere en noget andet hold i Serie A. Og det handler bla. om et stjålet mesterskab i 1982 og salget af Roberto Baggio.

Newcastles håndtering af sagen om Sandro Tonali har været interessant på flere måder. Og den rejser flere spørgsmål end den giver svar. Foto: Tim ...

Lautaro Martínez er i forrygende form og har scoret 11 mål i 9 kampe. Er han en kommende vinder af Balon d'Or?

Betting-skandalen ruller i Italien, hvor Sandro Tonali, Nicolò Zaniolo og Nicolò Fagioli alle har forbrudt sig mod bettingreglerne

Morten Frendrup er efter en svær start i Genoa blevet en stor profil, og inden længe venter det danske landshold også.

I sidste sæson var tre hold fra Serie A i de europæiske finaler, men er italianerne på vej tilbage til permanent europæisk succes?

Jesper Lindstrøm fik igen spilletid for Napoli, og denne gang lykkedes det endelig danskeren at vise sine kvaliteter

The Manager
Logo
Shopping cart