Uforberedte United tager en tur på karussellen

Manchester United

Manchester United, logo
Foto: Thanyalak-Chalermarrewong-Dreamstime.com_-1

Det ligner endnu en uge i transferkarrusellen for Manchester United. 2-1 nederlaget understregede klubbens behov for spillerindkøb, men fremfor en sikker hånd på rattet så udstråler Manchester Uniteds ageren på spillermarkedet rådvildhed.

Helikopter

En tur i helikopteren er relevant her. Erik ten Hag blev offentliggjort som ny manager i slutningen af april. Manchester United har altså haft maj og juni til at komme på plads med en skudsikker transferplan.

Og der stod de så. Med Christian Eriksen som falsk 9’er mod Brighton. En opgave han ikke har løst siden årene i Ajax. Tanken var naturligvis at lade Eriksen være opspilsstation til at sætte Rashford og Sancho i scene til løb bag Brightons wingbacks.

Violin

Det kom åbenbart bag på Erik ten Hag, at Brighton for deres part ville slå lange violiner ned bag et uafstemt Manchester United-forsvar. Hollænderen forventede, at Havmågerne ville spille ud fra bagkæden.

Erik ten Hag henviste netop til, at Eriksen tidligere har spillet netop den rolle, og at den mere oplagte frontløber Cristiano Ronaldo var bænket på grund af en kort sommeropstart. Derfor er portugiseren ikke klar til start. Ten Hag forklarede dog ikke, hvorfor Eriksen så blev givet starttilladelse. Danskeren har heller ikke haft fuld sommeropstart.

Hof

Åbningsskuffelsen har ikke afdæmpet Manchester Uniteds virketrang. Tværtimod. John Murtough og hof har efterhånden indset, at de er taget som gidsler i et beskidt spil om Frenkie de Jong. Murtough er nu jettet ud for at lande en aftale med Adrian Rabiot. Franskmanden er i overskud i Juventus og repræsenteres af sin mor.

Dette efter en uge hvor Sky Sports pludselig kørte en breaking på, at Bologna havde afvist et bud på ni millioner pund på deres 33-årige angriber, Marko Arnautovic. Buddet afsendt fra Manchester United. Hvilket igen fik klubbens fans til tasterne i rasende vendinger. Nu er PSV’s Cody Gakpo så på radaren som ny angriber.

Uforberedt

Manchester Uniteds ledelse har haft et par måneder til at ruste sig til en tid med Erik ten Hag som manager. Det virker nu ikke sådan.

Cristiano Ronaldos utilfredshed understreger dette. Portugiseren vil væk for at spille Champions League. Vi kender ham som en af sportens største vindere, og han kan om nogen genkende et hold med vinderpotentiale. Med tanke for hans kærlighed til Manchester United så bør det virkelig være et advarselstegn, når Cristiano Ronaldo er villig til at lave ballade via sin agent for at komme væk. Det er ikke Manchester United, som vi kendte klubben. Det er en noget mere uforberedt og ustruktureret butik.

The Manager
Logo
Shopping cart