Nicolai Lisberg anbefaler: Disse fodboldbøger skal du læse i sommerferien!

Fodboldens verden består af mange ting. Blandt andet af litteratur. Endda i lange baner. Men hvilke fodboldbøger skal man springe på i sommerferien? Medlemmerne af redaktionen på The Manager kommer hver især med deres bud på tre fodboldbøger, nye såvel som gamle, men alle fra øverste hylde.

Og denne gang er det Nicolai Lisbergs tur til at komme med anbefalinger.

Fever Pitch

“Har du ikke allerede læst den, så må du i gang. Og har du læst den, tåler den utvivlsomt en genlæsning. Nick Hornbys mesterværk er en bibel ud i genren at beskrive, hvad foldbold og en fodboldklub betyder for os mennesker. Favoritklubben er Arsenal, og vi følger Hornbys forhold til den klub, der er vævet ind i hans liv på så mange niveauer. Der bliver grint, og der bliver grædt. Et must for enhver fodboldfan.”

Du kan læse mere om Fever Pitch og købe bogen LIGE HER!

Pep Confidential

“Martí Perarnau er udover at være journalist også en god ven af Pep Guardiola. Så derfor takkede den spanske træner ja, da Perarnau spurgte, om han ikke måtte følge Pep i hans første år som træner for Bayern München. Følge ham helt tæt, vel at mærke. For vi er med til det hele, og påstanden herfra er, at det der den bog, der giver det bedste indblik i en træners hverdag og en af vor tids største taktikere. Bogen for dig, der også gerne vil nørde den taktiske del af spillet og forstå Peps tankegang.”

Du kan læse mere om Pep Confidential og købe bogen LIGE HER!

Inventing the Pyramid

“Jonathan Wilson er en af engelsk fodbolds fremmeste journalister og forfattere. Han har skrevet flere store bøger, hvor bogen om argentinsk fodbold og fodbold bag jerntæppet er nogle af de andre anbefalelsesværdige. Mesterværket er dog denne bog, der forsøger og evner at forklare taktikkens udvikling i fodbolden ud fra store hold og træneres æraer. Måske ikke den mest oplagte strandbog, da nogle af passagerne er lidt tunge, men der findes næppe bedre bøger, når det kommer til at forstå den udvikling, som spillet rent taktisk har taget.”

Du kan læse mere om Inverting the Pyramid og købe bogen LIGE HER!

God læselyst!

Hvis du kan lide, hvad du læser, så hjælp os meget gerne med at vokse og følg os på twitter og facebook. På den måde kan vi levere endnu flere artikler og øge vores dækning af verdens bedste liga.

The Manager
Logo
Shopping cart