Godmorgen Premier League – Det skriver pressen onsdag

Tema

Det du ser her er en stor stak aviser. Foto. Lailoken123 Dreamstime.com

Premier Leagues første runde nærmer sig. Vi ser nærmere på, hvad den engelske presse skriver her få dage før fyrværkeriet.

Chelsea

Ifølge Daily Mail har Chelsea fornyet forsøget på at kapre Frenkie de Jong. Det er efterhånden lidt af en saga med hollænderens fodboldfremtid. Står spanske aviser til troende, så vil han helst blive i Barcelona. Klubpræsident Laporta ved, at han har et guldæg i midtbanespilleren og puster gladelig til ilden, så prisen går op. En tvekamp mellem Chelsea og Manchester United vil økonomisk bekomme Barcelona vel.

Flere aviser beretter desuden, at Chelsea er klar til at stange 50 millioner pund ud for Brightons back, spanieren Marc Cucurella. Her lurer Manchester City i kulissen.

Skade

London Evening Standard beretter, at Arsenal må stille uden Emile Smith-Rowe i premieren mod Crystal Palace. Midtbanespilleren er skadet.

Det ulmer i Leicester. To bud på James Maddison er afvist, men Newcastle forbereder et tredje bud på hele 60 millioner pund. Og Maddison skal bare se at komme ud på A1 og nordpå, siger den tidligere engelske landsholdsspiller Danny Mills til Lancastershire Live.

”Leicester er på vej ned. Newcastle på vej op. Han skal bare se at pakke og komme videre.”

Kadavermarch

Burnley rykkede som bekendt ned fra Premier League i sidste sæson, og jeg skal da lige love for, at The Clarets er blevet tømt for nøglespillere. Pope, Mee og Tarkowski er væk, og næste mand på rampen er Cornet. Maxwell Cornet kan spille som venstre wing, back og offensiv midtbane og hængende angriber og den slags kompetencer giver en håndfuld managere våde drømme.

Everton har forsøgt sig, Newcastle er inde i billedet, Nottingham Forest gør klar med et bud, men West Ham har førertrøjen på i processen.

Balkort

West Ham har i det hele tiden travlt med at skrive navne på balkortet til Premier League. David Moyes ønsker en venstre back og har set sig lun på Leicesters Luke Thomas. Derudover Lilles centrale midtbane Onana og endelig ventes det, at West Ham snart banker på Jon Dahl Tomassons dør og spørger til prisen på angriberen, engelsk-chileneren Ben Brereton Diaz.

Hele molevitten kan læses i The Guardian. Nu ved du det.

The Manager
Logo
Shopping cart