Zaha, Gündogan og De Gea – Premier Leagues gratis guld

Wilfried Zaha, Crystal Palace
LONDON, ENGLAND – AUGUST 31: Wilfried Zaha of Crystal Palace in action during the Premier League match between Crystal Palace and Aston Villa at Selhurst Park on August 31, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Flere store spillere kan erhverves gratis den 1. juli. The Manager ser nærmere på et par af de allerstørste profiler, og hvad deres fremtid bringer.

Ilkay Gündogan, Manchester City

Treble winner og anfører for Manchester City. Tyskeren har flere gang udtrykt, hvor glad han er for fodboldtilværelsen i den lyseblå del af Manchester, og Pep Guardiola ser ham helt åbenlyst som en vigtig brik også fremadrettet. Så hvad er problemet? At Gündogan er 32, gerne vil have en kontrakt for de kommende par år, men at City har en politik om kun at tilbyde kontrakter for et enkelt år ad gangen, når en spiller har rundet 30. Derfor har der hele foråret igennem været rygter om hans fremtid. Barcelona er blevet meldt interesseret, men de er fortsat underlagt de økonomiske benspænd, de selv har sat op med mange års dårlig økonomisk ageren. Saudi Arabien nævnes også som en mulighed, ligesom Borussia Dortmund, Gündogans tidligere klub, er kommet i spil de seneste par uger, da de skulle være villige til at give ham en længerevarende kontrakt. Buddet herfra er dog, at han fortsætter i Manchester City.

Roberto Firmino, Liverpool

Bobby Firmino har været en vigtig del af Liverpools succes de seneste mange sæsoner, men denne sæson er han røget lidt bag i køen, så det var næppe den store overraskelse, at han ikke fik sin kontrakt forlænget. I slutningen af maj måned var der skriverier om Real Madrid, der overvejede ham som en backup-løsning, men siden da er der sket ting og sager i den spanske hovedstad med Benzema-farvel, mulig Mbappé tilgang og Joselu-leje, så interessen virker til at være kølet en smule af. Også rivalerne fra Barcelona meldes interesseret, som de jo gør det i de fleste spillere, de kan hentes gratis, ligesom MLS også ser ud til at være en mulig destination.

N’Golo Kanté, Chelsea

Sikke en sæson for Kanté, der grundet skader ikke fik mange kampe for Chelsea. Og når han endelig fik en, så var det hver gang med en ny manager på bænken. Sådan var tilfældet i hvert fald i kvartfinalen mod Real Madrid, hvor han med Frank Lampard på bænken havde sin fjerde træner i ligeså mange kampe. Pochettino er ny mand på Broen fra den kommende sæson, men ham får Kanté ikke glæde af, for han er ikke en del af det nye Chelsea. Til gengæld kan han meget vel blive en del af Al Ittihad, der for nylig hentede Benzema. I følge normalt velinformerede Fabrizio Romano, så kan et skifte offentliggøres inden længe, og Kanté, der efterhånden har rundet 32 somre, skulle få 100 millioner euro om året for ulejligheden.

Wilfried Zaha, Crystal Palace

Det mest værdifulde spiller i Premier League med kontraktudløb denne sommer. Zaha har længe været loyal overfor Palace, men nu skal der ske noget andet i den 30-årige kantspillers karriere. Men hvad? Han mangler tilsyneladende ikke bejlere, da der i løbet af de seneste par måneder har været rygter om alt fra Arsenal til Fenerbahce, mens PSG også er kommet på banen i den sidste uges tid og netop nu, sammen med Ronaldos klub i Saudi Arabien, er bedste bud på en kommende arbejdsgiver for Zaha.

David De Gea, Manchester United

Spanieren har været en sikker sidste skanse i mange år for United, men hans tid i klubben kan komme til en ende denne sommer. Der har foråret igennem været modsatrettede rygter fra den ene dag til den anden. Hvor det i marts forlød, at han ville væk, lød det i maj måned, at han var enig med United om en ny aftale. De kommende ejere af Manchester United har måske noget at skulle have sagt, men her og nu er bedste bud fortsat, at han forbliver i klubben, selvom Saudi Arabien med deres endeløse pengetank også er begyndt at røre på sig.

Caglar Söyüncü, Leicester

Tyrkeren har overordnet set været en stor succes i Leicester siden skiftet fra Freiburg, men denne sæson har ikke været god for hverken ham eller klubben. Ret tidligt stod det derfor også klart, at han skulle væk ved kontraktudløb, og ikke lang tid efter begyndte ret så intense rygter om et skifte til Atlético Madrid at florere. Endnu er intet officielt meldt ud, men det ligner et skifte til Diego Simeones mandskab. 

Hvis du kan lide, hvad du læser, så hjælp os meget gerne med at vokse og følg os på twitter og facebook. På den måde kan vi levere endnu flere artikler og øge vores dækning af verdens bedste liga.

We will be happy to hear your thoughts

Tilføj kommenar

The Manager
Logo
Shopping cart