Quiz: Spillere med flere end 100 mål i Premier League

Quiz

Harry Kane
Tottenhams anfører har scoret masser af mål, men har han scoret nok til at være blandt de 33 spillere, der har scoret over 100 mål i Premier League? Foto: Cosmin-Iftode-Dreamstime.com

Erling Braut Haaland har taget Premier League med storm. Eller måske normanden rettere har raseret som en tornado. For 14 mål i otte kampe er vildt. Tre hattricks i samme periode er uhørt og næsten ulogisk. Holder det snit, og det gør det jo nok næppe, så vil nordmanden allerede i næste sæson i sin Premier League kamp nummer 59 nå de 100 mål. En bedrift som blot 33 spillere har formået indtil nu.

Test din Premier League viden i vores nye quiz-sektion

Øverst på listen med 260 mål og titlen som den mest scorende spiller i Premier Leagues historie ligger en tidligere Blackburn og Newcastle-spiller. En ægte nier, der gerne fejrede sine mange scoringer med at stikke klør fem i vejret og så ellers storme ud til tilskuerne. Men kan du huske, hvem der gør ham selskab på listen?

Spillere med flere end 100 mål i Premier League

Vi har samlet de 33 mest scorende spillere i Premier Leagues historie i denne quiz. Det er spillere, der har det tilfælles, at de alle står noteret for over 100 mål. Og da den bedste engelske række fra før 1992 derfor ikke tæller med, vil vi gerne hjælpe lidt på vej. For du behøver derfor ikke taste hverken Jimmi Greaves, Steve Bloomer eller Dixi Dean ind i blandt svar.

Lad os høre, hvor mange rigtige du kan få i denne quiz om spillere med flere end 100 mål i Premier League.

 

We will be happy to hear your thoughts

Tilføj kommenar

The Manager
Logo
Shopping cart