Rasmus Højlund har alt det, som Manchester United er tømt for

Rasmus Højlund blev præsenteret som Manchester Uniteds nye angriber på Old Trafford den 5. august. Men på grund af en rygskade har den 20-årige dansker endnu ikke fået debut. Desværre. For han har alt det, som Manchester United mangler.
Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images.

Det er knap og nap tre uger siden, at Rasmus Højlund blev præsenteret i Manchester United. Men Danmarks dyreste fodboldspiller nogensinde har endnu ikke fået debut.

For Højlund døjer med en skade. “A small issue,” siger Erik ten Hag. “A stress fracture in his back.” Noget han pådrog sig i Atalanta inden skiftet til Old Trafford.

Men det er ikke sådan, at Højlund ligger udstrakt på en briks. Han træner med på Trafford Training Centre. Og måske har Højlunds issue da også været langt mindre end small.

Måske har stressfrakturen simpelthen bare været en kærkommen mulighed for, at give den 20-årige knægt tid til falde. Presset på Højlund er nemlig enormt. Det samme er forventningerne til ham.

Gejst m.m.

I fodboldens verden er den halve milliard (plus-minus), som Manchester United har betalt for deres nye angriber, ikke out of this world.

Omvendt, så er det mange penge for en ung angriber, der har været alt andet end et varmt samtaleemne på The Bishop Blaze og andre United-glade pubs i Manchester.

Jo, selvfølgelig dengang rygterne begyndte at svirre. Men ikke før. Her var Højlund hovedsagelig talk of town i den danske andedam.

Især i Parken, hvor han har vist det, som så mange andre mangler, nemlig gejst, energi og ærgerrighed.

Altså, lige præcis det, som Manchester United har været blottet for i de to første kampe i Premier League. Senest i lørdags ude mod Tottenham, der viste og var alt det, som United burde vise og være.

Perfekt timing

Og netop derfor ville dette være et perfekt tidspunkt, at give Højlund debut. For han skal ikke bekymre sig så pokkers meget om at komme til chancer og score mål. At være pengene værd på den front.

I stedet kan han koncentrere sig 100 procent om ‘bare’ at folde sig ud, som den type han er, nemlig en kåd kampvogn, der skyder om sig med gejst, energi og ærgerrighed.

Faktisk fristes man til at gå så langt, som at sige, at Højlund pt. har muligheden for (på rekordtid), at blive en darling på Drømmenes Teater. En tiltrængt bannerfører for alt det, som publikum savner at se.

Spørgsmålet er så bare, hvornår Old Trafford får Højlund at se i aktion. Ifølge hovedpersonen selv, så kan det være soon. Det var i hvert fald, hvad han skrev som tekst til et SoMe-opslag tidligere på ugen.

Så er han med mod Nottingham Forest i weekenden? Vi får se.

Hvis du kan lide, hvad du læser, så hjælp os meget gerne med at vokse og følg os på twitter og facebook. På den måde kan vi levere endnu flere artikler og øge vores dækning af verdens bedste liga.

The Manager
Logo
Shopping cart