Skal Tottenham på shoppetur i Chelsea?

Antonio Conte
Foto: Cosmin-Iftode-Dreamstime.com_

Der er som altid gang i rygterouladen i Premier League. Forude venter januar måneds transfervindue. Et vindue der vil være anderledes end normalt.

Sådan er det typisk efter en slutrunde, men da slutrunder i reglen afholdes om sommeren, så plejer det ikke at præge vinterens vindue. Det vil det gøre denne gang. Og en af de klubber, der skal investere, er Tottenham.

Antonio Conte ønsker en stærkere trup for at kunne fastholde pladsen i CL-feltet. Hvilket giver god mening trods sommeren ’22’s udlæg.

Conte vil gerne forstærke sit mandskab med en stopper, en wingback samt en offensivspiller. Han har allerede fem spillere til de tre forreste pladser, men fra nytår til sæsonafslutning er kampprogrammet så kompakt, at han gerne vil have yderligere mandskab ind.

Wingback

Wingbacken giver sig selv. Her står Dumfries nummer et. Hollænderen er pt. på kontrakt i Inter, men menes at kunne erhverves for 30-35 millioner pund. Dumfries har ikke uventet været en af Hollandske bedste spillere til VM og vil give Conte kombinationen af hurtighed og fodboldforståelse. Og hvilken træner savler ikke efter det?

Forsvaret

Kroaten Gvardiol og italienske Bastoni er ambitionerne til centerforsvaret, men de kan begge blive ret vanskelige at lande til januar. Så måske en lejeaftale med en anden spiller og så rykke på en af de to til sommer.

Så er der offensivkæden tilbage. Spurs har længe været sat i forbindelse med Skov Olsen. Det skrives flere steder, at Tottenham havde en scout på stadion til Danmarks kampe i Qatar. I så fald må Skov Olsen håbe, at scouten har lavet papirsflyvere ud af rapporterne efter kampene mod Tunesien og Australien. 

Overskud

Mere sandsynligt synes rygterne om en surprise-shoppetur hos Chelsea at være. Trioen Arsenal, Chelsea og Tottenham har ikke for vane at hyggehandle hos hinanden, men why not.

Ziyech er i overskud hos Chelsea. Den marokkanske stjerne med fortid i Ajax Amsterdam afviste i sommer blandt andre Milan og en retur til Ajax på grund af lønforhold, men der bør Tottenham kunne være med. 

Chelsea vil næppe bryde sig om at forstærke Tottenham 1:1, men da de blå selv ventes aktive på transfermarkedet, så vil det være en kærkommen mulighed for at slippe af med en post på lønbudgettet. Tilmed en spiller som man ikke har tillid til på Stamford Bridge.

Med mindre naturligvis Graham Potter har ændret mening efter at have set ham spille for Marokko. Men mon dog.

The Manager
Logo
Shopping cart