Sorgenfri: Hvor skifter Kasper Schmeichel hen?

Kasper Schmeichel
AL WAKRAH, QATAR – NOVEMBER 30: Kasper Schmeichel of Denmark points to his wrist as time ticks away during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group D match between Australia and Denmark at Al Janoub Stadium on November 30, 2022 in Al Wakrah, Qatar. (Photo by Youssef Loulidi/Fantasista/Getty Images,)

Det ligner, at Kasper Schmeichel vender tilbage til Premier League. Men hvor? Ifølge fodboldmediet Give Me Sport (og disse online medier skal altid tages med et gran salt) så får den danske landsholdskeeper 65.000 pund om ugen i Nice, hvilket naturligvis giver en sund og behagelig livsstil på den franske sydkyst.

Men han blev aldrig et hit i sidste sæson for franskmændene uden vi her kan sige hvorfor. Der blev skrevet så meget. Det ligner derfor et comeback til engelsk fodbold. I den forbindelse er både Wolves og Nottingham Forest blevet nævnt. Det vil dog være en tur tilbage til Midlands og begge – især the tricky trees – er Leicester-rivaler. Så tager han den vej? Næppe.

Chelsea har også været interesseret. Men interessen synes at være kølnet af. Der arbejdes i stedet på Newcastles Martin Dubravka, skriver flere engelske medier. Hvis Newcastle vil altså slippe ham. Hvis nej, så kan det åbne for en ny udvikling.

Chelsea?

Derudover så er West Ham på udkig efter en ny målmand og det samme er Brentford. Men spørgsmålet er her, om Schmeichel vil acceptere at være reserve for Flekken i Brentford? Eller forventer at være etter. Han vil uden tvivl bedre kunne affinde sig med at være nummer to i Chelsea – og det med en fornemmelse for, at Robert Sanchez ikke er bedre end, at han kan vippes af.

Everton siges også at have ham på blokken, hvis nu Jordan Pickford sælges. Men hvilken klub af Premier Leagues store vil have interesse i at købe Evertons sprællemand? Det ligner ikke en oplagt kabale.

Så hvor bliver den næste adresse for Schmeichel? Der må gættes. Det eneste, der virker solidt lige nu, er at han i venteposition til en åben plads. Hvor den så end kommer.

Hvis du kan lide, hvad du læser, så hjælp os meget gerne med at vokse og følg os på twitter og facebook. På den måde kan vi levere endnu flere artikler og øge vores dækning af verdens bedste liga.

The Manager
Logo
Shopping cart