Thomas Frank kan redde vinter-pausen med sejr

Brentford

Brentford
Foto: Gary-Hider-Dreamstime.com

Steve Cooper kritiserede sit holds evne til at være kampklar efter nederlaget forleden til Arsenal. Det er en lidt spøjs udtalelse, hvis man har den opfattelse, at det er managerens job at gøre dem klar til netop den opgave.

Måske mente han, deres mentale tænding. Eller at flere af spillerne ikke har det nødvendige kvalitets-dna til at gå head to head med Premier Leagues store drenge. Hvilket igen kan være et spark bagud mod de nu fyrede ansvarlige for Nottinghams massive rekruttering denne sommer med i alt 23 spillere.

Oprykkerne får brug for at være klar mod Brentford. Det er en af de kampe, som Nottingham skal vinde, hvis de skal tro på overlevelse.

Overlevelse

Problemet er bare, at det skal Thomas Franks Brentford naturligvis også. De har endnu ikke vundet ude i denne sæson, og der skal gevinster til her og der på fremmed græs, hvis Brentford skal holde sig på nogenlunde afstand af stregen.

Og det må igen være hovedmålet for Frank denne sæson. Overlevelse. Brentford er stadig for lille en klub af statur og budget til at gøre sig større overvejelser end det.

Duo

Derfor er det vigtigt for Frank, at han igen råder over Nørgaard og Jensen. Det er en duo, der kan sætte sig på midtbanen og dirigere kampens begivenheder. Det bliver ekstra vigtigt med Toneys karantæne taget i betragtning.

Frank har kun ros til kollega Cooper:

’Han kan ind midt i Nottinghams sæson og førte dem fri af nedrykning og oprykning via playoff. Det er en svær tur, som jeg kun kender alt for godt. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde.’

Der er seks point mellem de to hold i Brentfords favør. En sejr til Brentford vil sikre, at de kan gå på VM-pause med nedrykning på behagelig afstand.

The Manager
Logo
Shopping cart