Thomas Franks stjerne får en dramatisk rolle

Brentford

Foto: Gary-Hider-Dreamstime.com

Det her er ugens mest forudsigelige ’transfer forecast’, men der kommer drama i den afsluttende del af Premier Leagues transfervindue.

Aha. Det gør der jo altid ikke sandt?

Milliardmærket

Denne sommer har set de 20 klubber gå over 1,5 milliarder pund mærket for indkøb af spillere (no wonder agenter får dollartegn i øjnene, når snakken falder på Premier League), men det slutter helt sikkert ikke der.

Brentford og Leicester bliver to centrale hotspots for de afsluttende transfers. Brentford ligner et hold, der stort set er færdige med sommerens indkøb, men de kan tvinges ud på markedet, hvis naboerne Chelsea banker på døren.

Ivan

Ivan Toney er en af flere muligheder for Chelsea her i slutfasen. En absolut nøglespiller for Thomas Frank som jeg gætter bander over, at vinduet ikke allerede er lukket. For de fleste managere er kombinationen af en liga, der er i fuld gang samtidig med et åbent transfervindue lige så tiltalende som en flåt, man finder lige ved siden af lysken.

Det følgende puslespil er sat sammen ud fra artikler i The Mirror, Football London, The Atheltic og O’Jogo.

Auba

Chelsea jagter Aubameyang. Tuchel vil gerne genforenes med sin stjerne fra tiden i Dortmund, og Barcelona er villig til at sælge, men Chelseas fans er ikke supertændte på at se en Arsenal-spiller i den blå trøje.

Derfor er der igangsat en dialog om et 40 millioner punds køb af Ivan Toney. Også Everton og Manchester United meldes inde i billedet her. Kan man fortænke Thomas Frank i at ærgre sig over, der ikke er en indbygget spoleknap i kalenderen?

Chelsea forsøger samtidig at overtale Everton til at sælge Gordon. Lampard og slæng har snart ikke mere arvesølv tilbage at sælge af og har indtil videre afvist tre bud på hurtigløberen afsendt fra Stamford Bridge.

1:1

Det har åbnet for Wolves’ Neto kan blive et emne her til sidst hos Chelsea. Arsenal har ellers fået nej på et køb af Neto, men Wolves rykker nu på Watfords Pedro, der kan blive en 1:1 afløser for potentialetunge Neto. Så noget simrer der.

Og hvad så med Leicesters rolle? Her er stopperen Fofana helt central. Man ventede, at Leicester ville lette bagdelen og checkhæftet her til sidst i vinduet, men der tegner sig mere og mere et behov for bare at holde på profiler som Maddison og Fofana. Chelsea har øget buddet på Fofana til 60 millioner pund. Franskmanden selv vil rasende gerne til London, men Leicester er lidt lorne på det salg. Ikke mindst med tanke på en lidet prangende sæsonstart.

Majs

Men noget synes at ske. Havde Rodgers ønsket at sende Chelsea et ’f*** off’ statement, så ville vi få Fofana at se i Leicesters trup mod netop Chelsea denne weekend. Men franskmanden er udeladt af truppen, hvorfor kampen naturligvis er døbt ’The Fofana Derby’.

Er det ikke efter sådan en kabale, man slutter af med #popcorn ? Og måske #aftenbøn i Brentford.

The Manager
Logo
Shopping cart